Υλικά:
- 1 μπολάκι μάραθο ψιλοκομμένο
- 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- 350 γραμμάρια νερό χλιαρό
- αλάτι και πιπέρι
- αλεύρι όσο πάρει
- λάδι για το τηγάνισμα
Εκτέλεση:
- Ανακατεύετε όλα τα υλικά και φτιάχνετε έναν πηχτό χυλό
- Κουταλιά – κουταλιά ρίχνετε το μείγμα στο καυτό λάδι
- Μόλις ροδίσουν και από τις δύο πλευρές, βγάζετε τις μαραθοτηγανίτες και τις ακουμπάτε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας
- Σερβίρονται ζεστές
Tips
- Μπορείτε αντί για μάραθο να χρησιμοποιήσετε ρίζα φινόκιο, που θα την περάσετε από τον τρίφτη.
- Μπορείτε να προσθέσετε πικάντικο τυρί.
- Μπορείτε να προσθέσετε ό,τι μυρωδικά θέλετε