Κλείσιμο

6th ATHENS INTERNATIONAL TOURISM EXPO 2019

Η 6η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού θα διοργανωθεί 6-8 Δεκεμβρίου στο Metropolitan Expo και θα είναι, όπως κάθε χρόνο ,η επίσημη και μοναδική

τουριστική έκθεση της Αθήνας.      

Η Έκθεση είναι απόλυτα στοχευμένη στον Εισερχόμενο τουρισμό από άλλες αγορές προς την Ελλάδα έχοντας στρατηγικά δομημένο πρόγραμμα προσέλκυσης

Γραφείων του εξωτερικού τα οποία θα συμμετέχουν σαν Hosted Buyers με σκοπό να πραγματοποιήσουν Β2Β συναντήσεις με τους Εκθέτες.

 

Σημαντικοί παράγοντες επιτυχίας της Athens International Tourism Expo και των Εκθετών της:

    

•             Οι 150+ Διεθνείς Hosted Buyers από 50 και πλέον χώρες που θα καλύπτουν με εξειδικευμένες ομάδες όλους τους τομείς της έκθεσης.

Οι Hosted Buyers προέρχονται από ΗΠΑ, ΚΑΝΑΔΑ, ΑΣΙΑ, ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΉ, ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΒΑΛΚΑΝΙΑ, ΕΥΡΩΠΗ, ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΡΩΣΟΦΩΝΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ.

Η επιλογή τους γίνεται με αυστηρά κριτήρια και πάντα φροντίζουμε να γίνεται perfect matching μεταξύ εκθετών και Hosted Buyers.

Ενδεικτικά, μεταξύ των hosted buyers, συμμετέχουν για τους κλάδους Leisure & MICE και οι παρακάτω εταιρείες:

 

Grecos (Poland), WTC (Israel), Intrerpid (Australia), G Adventures (Canada), Eden Viaggi (Italy), Gate1 Travel (USA), Frosch Travel (USA), Oktopod (Serbia), Berge & Meer (Germany), Secret Escapes (U.K.), TripAdvisor Experiences (Global), CNRS (France), Ericsson (South Europe), Casta Diva Events (ItalyPonte Travel ( Serbia), Meshek Wings ( Israel), Firotour ( Czech Rep.), Albatros World ( Singapore) και πολλοί άλλοι.

 

Παράλληλα έχουν ήδη επιβεβαιώσει την συμμετοχή τους περισσότεροι από 100 Tour Operators, Travel agencies και εταιρίες MICE!

 

Σημαντικό γεγονός της έκθεσης του 2019 είναι και η συμμετοχή κρατικών Οργανισμών, Ταξιδιωτικών Γραφείων και Εταιρειών από ΙΣΡΑΗΛ, ΣΕΡΒΙΑ, ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ,

ΚΥΠΡΟ, ΑΙΓΥΠΤΟ, ΑΡΑΒΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΙΝΔΙΑ και συνεχίζουμε!

•             Η  οργάνωση Β2Β συναντήσεων μεταξύ των εκθετών και Tour Operators, Travel Agencies, MICE και DMC’s  επιχειρήσεων. 

•             Ο εμπλουτισμός της Έκθεσης με Παράλληλα Εvents εξειδικευμένων Ομιλητών από την Ελλάδα και το εξωτερικό οι οποίοι

θα εστιάσουν στις διεθνείς τάσεις και εξελίξεις της ταξιδιωτικής βιομηχανίας.

comments powered by Disqus