Κλείσιμο

4η GTE - GREEK TOURISM EXPO 2017

4η GTE - GREEK TOURISM EXPO 2017

8-10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

METROPOLΙTAN Expo

Ακόμα μεγαλύτερη, Hosted Buyers από 40 χώρες, νέες αγορές, εναλλακτικός και γαστρονομικός τουρισμός, εσωτερικός τουρισμός, οικολογικά ξενοδοχεία, εξοπλισμοί, καινοτόμες υπηρεσίες

Η 4η GREEK TOURISM EXPO, δίνει και εφέτος ραντεβού 8-10 Δεκεμβρίου στο Metropolitan Expo, με την Ελληνική και Διεθνή αγορά για την ανάδειξη του ελληνικού τουρισμού.

Ανανεωμένη σε θεματολογία, με ιδέες προσαρμοσμένες στις σύγχρονες απαιτήσεις, με εκθέτες κύρους και χιλιάδες επαγγελματίες επισκέπτες, υπόσχεται να δημιουργήσει νέα δεδομένα στην αγορά του Ελληνικού τουρισμού με παράλληλες εκδηλώσεις που θα ξεχωρίσουν, Ημερίδες και Workshops, διαγωνισμούς και πολλές εκπλήξεις.

Ακόμα μεγαλύτερη σε συμμετοχές

Με ισχυρή παρακαταθήκη τους 250 εκθέτες της 3ης GTE του 2016, η εφετινή διοργάνωση αναμένεται να ξεπεράσει σε επιτυχία όλες τις προηγούμενες διοργανώσεις.

Ο σχεδιασμός της εφετινής έκθεσης περιλαμβάνει ανανεωμένες και εμπλουτισμένες σε συμμετοχές, όλες τις θεματικές ενότητες του Ελληνικού Τουρισμού. Προφανής στόχος είναι να «αποκαλυφθεί» η Ελλάδα σε όλη της τη διάσταση, ηπειρωτική και νησιωτική, ως ένας τουριστικός προορισμός 12 μηνών, με αστείρευτες δυνατότητες. 

150 Διεθνείς Hosted Buyers

40 και πλέον χώρες

6.000 Β2Β συναντήσεις με εκθέτες

Το μεγάλο πλεονέκτημα της GREEK TOURISM EXPO, είναι η συμμετοχή κορυφαίων Διεθνών Hosted Buyers από όλο τον κόσμο.

Το 2017 η έκθεση πρόκειται να υποδεχθεί περισσότερους από 150 Hosted Buyers από 40 και πλέον χώρες: από Ευρώπη, ΗΠΑ, Καναδά, Αυστραλία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Λίβανο, Ιράν, Κουβέϊτ, Κατάρ.

Άνοιγμα σε Νέες αγορές: Παράλληλα η έκθεση πραγματοποιεί σημαντικό άνοιγμα και στις αγορές της Ασίας, και θα συμμετέχουν Buyers από: Ιαπωνία, Κίνα, Ν. Κορέα και Ινδία.

Οι Hosted Buyers θα καλύπτουν όλους τους τομείς τουρισμού και τα Β2Β Meetings με τους εκθέτες θα ξεπεράσουν τις 6.000, αποτελώντας τη βάση για νέες συμφωνίες.

Εναλλακτικός Τουρισμός

Σε μια χώρα, όπου το μοντέλο «ήλιος και θάλασσα» αποτέλεσε για δεκαετίες τη μεγάλη δύναμη πυρός του Ελληνικού Tουρισμού, το συγκριτικό πλεονέκτημα της χώρας μας για το μέλλον είναι η προβολή και ανάδειξη των Εναλλακτικών μορφών τουρισμού.

Υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα πολλοί και θαυμάσιοι τουριστικοί προορισμοί και σχετικά άγνωστοι στους ξένους, αλλά και τους Έλληνες τουρίστες, που διαθέτουν άριστες επιλογές διαμονής και δραστηριοτήτων για κάθε επισκέπτη.

Σε αυτές τις περιοχές, κυρίως, αναπτύσσεται ο ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ που φέρνει κάθε χρόνο χιλιάδες τουρίστες από πάρα πολλές χώρες .

Όλες οι θεματικές μορφές του Εναλλακτικού Τουρισμού θα έχουν παρουσία στην έκθεση, σε ξεχωριστή ενότητα.

Δυναμική παρουσία της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ!

Η Ελληνική διατροφή και οι θησαυροί που παράγει η Ελληνική Γη θα αποτελέσουν σημαντικό τομέα της έκθεσης για την προώθηση του γαστρονομικού τουρισμού.

Η συμμετοχή ελληνικών εταιρειών και επαγγελματιών παραγωγής και εμπορίας τροφίμων και ποτών, θα είναι πολύ σημαντική για την προώθηση της Ελληνικής Γαστρονομίας που αποτελεί από τα σημαντικά «κλειδιά» για την ανάπτυξη του τουρισμού μας.

Εξάλλου, η γαστρονομία, που αφήνει την πρώτη και τελευταία «γεύση» στον επισκέπτη της χώρας μας, εφέτος θα έχει ακόμα μεγαλύτερη προβολή με παρουσία εκθετών και παράλληλων εκδηλώσεων.

Περισσότερες λεπτομέρειες πρόκειται να ανακοινωθούν σύντομα, για την πληθώρα των δράσεων.

Με όλα τα παραπάνω προσφέρεται η δυνατότητα σε Buyers και εμπορικούς επισκέπτες, να διαμορφώσουν πλήρη εικόνα για τις αστείρευτες δυνατότητες όλης της ελληνικής υπαίθρου και ειδικά της ηπειρωτικής Ελλάδας, στοχεύοντας στη διεύρυνση της τουριστικής περιόδου, που είναι στόχος όλων για την περαιτέρω ανάπτυξη του Ελληνικού Τουρισμού.

Οφέλη του Εκθέτη από τη συμμετοχή του στην 4η GTE 2017

  • Συμμετοχή σε μια Διεθνή Έκθεση Τουρισμού στην Ελλάδα που στοχεύει στην εξωστρέφεια του Ελληνικού τουρισμού
  • Αύξηση των πωλήσεων με νέες εμπορικές συνεργασίες με την συμμετοχή σε                  Β2Β συναντήσεις με τους κορυφαίους Hosted Buyers της έκθεσης από 40 και πλέον χώρες και από όλους τους κλάδους τουρισμού
  • Συμμετοχή στην πετυχημένη εκθεσιακή εμπορική πλατφόρμα που προβάλλει όλους τους κλάδους του Ελληνικού Τουρισμού
  • Δυνατότητα εμπορικών συμφωνιών και συνεργειών με τους επαγγελματίες επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό
  • Γνώσεις αιχμής σε σύγχρονα θέματα και τεχνολογίες του τουρισμού μέσα από τις παράλληλες εκδηλώσεις και τα workshops της έκθεσης

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο

Τηλ.: 210 6141164 | 210 6141223 | pr@leaderexpo.gr | Bασ. Γεωργίου 3 - 15122, Μαρούσι 

comments powered by Disqus